Teemme luovaa ja innovatiivista työtä asiakkaidemme menestyksen eteen. Työmme ei kuitenkaan ole raketti- tai salatiedettä: tehtävämme on yksinkertaisesti saada yrityksesi markkinointi ja visuaalinen viestintä näyttämään tyylikkäältä ja edistämään myyntiä.

Tavoitteenamme on, että asiakkaan viestintä on johdonmukaista, erottuvaa ja selkeästi tunnistettavaa sekä kivijalassa että verkossa. Koostamme palvelumme aina asiakkaan tarpeita vastaaviksi, jolloin tekeminen on ytimekästä ja turhat täytteet karsittu. Meillä maksat olennaisesta.


Brändin rakennus

Brändi on se, mitä asiakkaasi oikeasti ajattelevat yrityksestäsi tai sen tuotteista. Se on yrityksesi arvokkain pääoma, joka ansaitaan vasta asiakkaiden kokemusten ja mielikuvien perusteella. Luodaksesi arvokkaamman ja kestävämmän brändin, autamme yritystäsi kiteyttämään persoonallisen identiteetin ja löytämään yksilöllisen tavan viestiä siitä. Suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäitä ja erottuvia yritysilmeitä sekä selkeitä strategioita rohkeaan ja omaperäiseen viestintään.

Markkinointi

Markkinointiviestintä ei voi olla vain onttoa kolinaa, vaan sen tulee kummuta yrityksen ytimestä. Nykyaikainen markkinointi on monikanavaista, oikealle kohderyhmälle suunnattua vaikuttamista, jonka tulokset ovat mitattavissa. Usein tämä tarkoittaa eri viestintäkanavien kokonaisvaltaista hyödyntämistä, jolloin painettu mainonta tukee digitaalista viestintää ja sosiaalinen media on asiakaspalvelun tärkeä työkalu, sillä vahva brändi ei tunne rajaa fyysisen ja digitaalisen viestinnän välillä.

Verkkosivut ja -palvelut

Koska yhä useamman asiakkaan ensikosketus yritykseen tai organisaatioon tapahtuu verkossa ja koska verkko on iso osa palvelukokonaisuutta, on tärkeää, että vaikutelma on uskottava ja positiivinen. Grafiant rakentaa tyylikkäät kotisivut ja verkkokaupat, jotka palvelevat kohderyhmäänsä sekä yrityksesi tavoitteita mutkattomasti. Kanssamme näytät hyvältä verkossa.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on elämää helpottavaa visuaalista ongelmanratkaisua, mikä konkretisoituu erilaisissa ohjeissa, kylteissä ja kuvituksissa. Ajatuksella ja asenteella toteutettu graafinen suunnittelu on tärkeä osa palvelumuotoilua sekä tehokas tapa tiedottaa, viihdyttää ja vakuuttaa tyylikkäästi.