Erotu joukosta ja tarjoa se ratkaiseva kilpailuetu.


Joukosta erottuminen vaatii rohkeutta ja menestyminen vaatii joukosta erottumista. On myös aivan turhaa huutaa sinne, missä kukaan ei ole sinua kuulemassa. Asiakkaasi haluavat löytää ratkaisevan kilpailuedun, sen merkityksellisen tekijän, joka tekee yrityksestäsi parhaan vaihtoehdon.

Brändi- ja markkinointiviestinnän muotoilu ovat työkaluja, jotka auttavat yritystäsi tavoittamaan asiakkaat ja tuomaan heidät takaisin yhä uudelleen. Toteutamme asiakkaillemme luovia ratkaisuja, jotka eivät ole sidottuja yksittäisiin markkinoinnin kanaviin, vaan asiakkaidemme aitoihin tarpeisiin puhutella omia kohderyhmiään. Tavoitteenamme on, että asiakkaan viestintä on johdonmukaista, erottuvaa ja selkeästi tunnistettavaa sekä kivijalassa että verkossa.

Brändi-identiteetin muotoilu


Brändi on se tunnetason merkitys, joka saa asiakkaasi valitsemaan yrityksesi kilpailijoiden kirjavasta joukosta. Se on yrityksesi arvokkain pääoma, jota ei voi ostaa – se on ansaittava. Brändin näkyvin osa on visuaalinen identiteetti, joka kiteyttää yrityksen tai organisaation ainutlaatuisuuden visuaaliseen muotoon. Suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäitä ja erottuvia visuaalisia identiteettejä sekä selkeitä strategioita arvokkaan brändin saavuttamiseksi.

 • Visuaalinen brändi-identiteetti
 • Yritysilme
 • Logosuunnittelu

Markkinoinnin ja mainonnan suunnittelu


Markkinointiviestintä ei voi olla vain onttoa kolinaa, vaan sen tulee kummuta yrityksen ytimestä. Nykyaikainen markkinointi on monikanavaista, oikealle kohderyhmälle suunnattua vaikuttamista, jonka tulokset ovat mitattavissa. Usein tämä tarkoittaa eri viestintäkanavien kokonaisvaltaista hyödyntämistä, jolloin painettu mainonta tukee digitaalista viestintää ja sosiaalinen media on asiakaspalvelun tärkeä työkalu, sillä vahva brändi ei tunne rajaa fyysisen ja digitaalisen viestinnän välillä.

 • Kampanjasuunnittelu
 • Mainosaineistojen suunnittelu
 • Viestinnän suunnittelu

Digitaalinen suunnittelu


Koska yhä useamman asiakkaan ensikosketus yritykseen tai organisaatioon tapahtuu verkossa ja koska verkko on iso osa palvelukokonaisuutta, on tärkeää, että vaikutelma on uskottava ja positiivinen. Grafiant rakentaa tyylikkäät kotisivut ja verkkokaupat, jotka palvelevat kohderyhmäänsä sekä yrityksesi tavoitteita mutkattomasti. Kanssamme näytät hyvältä verkossa.

 • Verkkosivut
 • Verkkokaupat
 • Käyttöliittymäsuunnittelu

Graafinen suunnittelu


Graafinen suunnittelu on elämää helpottavaa visuaalista ongelmanratkaisua, mikä konkretisoituu erilaisissa ohjeissa, kylteissä ja kuvituksissa. Ajatuksella ja asenteella toteutettu graafinen suunnittelu on tärkeä osa palvelumuotoilua sekä tehokas tapa tiedottaa, viihdyttää ja vakuuttaa tyylikkäästi.

 • Tiedon visualisointi
 • Kuvitukset