Lapinlahden Koneistus


Vahva osa suurempaa

Lapinlahdella toimiva moderni koneistamo valmistaa korkeatasoisia osia ja osakokonaisuuksia alansa kärjessä toimiville kone- ja laitevalmistajille. Lapinlahden Koneistus on kansainvälistyvä perheyhtiö, joka on määrätietoisesti päättänyt olla oman ketjunsa vahvin lenkki.

Sorvasimme Lapinlahden Koneistuksen visuaalisen ilmeen uuteen muotoon ja viilasimme viestintää kertomaan paremmin yrityksen keskeisistä arvoista. Brändityön yhteydessä uudistimme yrityksen verkkosivut sekä kaiken painetun markkinointimateriaalin. Teimme projektin puitteissa rohkeasti paljon uutta, pitäen kuitenkin samalla huolta että ihmiset yrityksen sisällä voivat ylpeästi tunnustaa brändin omakseen.

Lapinlahden Koneistuksen verkkosivuihin voi tutustua osoitteessa: www.lapinlahdenkoneistus.fi

Lapinlahden Koneistuksen graafinen aineisto ja kotisivut uudistettiin syksyn 2017 aikana. Suunnittelusta vastasi Grafiantin Antti Laitinen ja yhteistyö oli todella palkitsevaa. Olimme hyvin kiintyneitä aiempaan värimaailmaamme ja mm. liikemerkkiin, mutta Antti uskalsi rohkeasti ehdottaa täysin uutta visuaalista ilmettä. Hän kuunteli hyvin tarkasti ajatuksiamme ja osasi oikealla tavalla tulkita yrityksemme arvomaailmaa ja strategisia tavoitteita niin, että viesti välittyy kaikessa julkituotavassa materiaalissa juuri niin kuin sen pitääkin. Keskustelu oli hyvin antoisaa, ja näkemyksemme tulivat kuulluksi siten, että aineistoihin ei jäänyt mitään, mitä emme omaksemme koe.

Mirja Litmanen, Lapinlahden Koneistus

Asiakas

Lapinlahden Koneistus Oy

Vuosi

2017

Toteutus

Brändi-identiteetti, verkkosivut sekä painettuja ja digitaalisia markkinointimateriaaleja

Yhteistyössä

Web-kehitys: Tmi J. Kankkunen
Valokuvaus: Eemeli Kiukkonen Photography
Projektinhallinta: Paju Consulting